Снимка: PexelsСлънчево време с температуи до 14 градуса през уикенда,

...
Снимка: PexelsСлънчево време с температуи до 14 градуса през уикенда,
Коментари Харесай

Слънчево с температуи до 14 градуса през уикенда

Снимка: Pexels

Слънчево време с температуи до 14 градуса през уикенда, предвиждат синоптиците. В София - към 10°.

В околните часове над източната половина от страната ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Вятърът ще бъде слаб, в Източна България - до сдържан от север, само че до вечерта последователно ще утихва.

През нощта ще се задържи безшумно и безоблачно, с минимални температури в съвсем цялата страна, като се изключи морския бряг, под нулата, сред минус 5° и минус 1°.

Утре ще бъде по-топло спрямо през днешния ден, с оптимални температури сред 14° и 19°. Ще бъде слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността над западната част от страната. Вятърът ще е слаб и ще се ориентира от югоизток.

И в планините ще е най-вече слънчево време и уместно както за туризъм, по този начин и за феновете на снежните спортове.

Ще духа слаб западен, във високите елементи - сдържан северен вятър.Максималните температури на Алеко и в Пампорово ще са към минус 1, минус 2 градуса, на Шилигарника към 1°, а в Боровец към 3°.

Не единствено у нас, а на целия Балкански полуостров ще е най-вече слънчево, а температурите ще стартират да се покачват.

Слънчево ще бъде и над Южна Италия, само че в северните региони ще има превалявания от дъжд. Облачно ще бъде над Британските острови, над Западна и Централна Европа. Дъжд ще превалява, основно в северната половина на Франция, Германия и страните от Бенелюкс. Сняг ще вали на доста места на Скандинавския полуостров.

У нас в неделя ще бъде най-вече слънчево, а стоплянето ще продължи. Слънчево и още по-топло ще бъде при започване на новата седмица, само че в след

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР