Снимка: PexelsСанкциите при съседите ни са големи. Следи се за

...
Снимка: PexelsСанкциите при съседите ни са големи. Следи се за
Коментари Харесай

Изключително сурови санкции в Гърция: Събраха 4 милиона от глоби за направило поставени маски

Снимка: Pexels

Санкциите при съседите ни са огромни. Следи се за спазването на всички ограничения. Всяка неточност се санкционира.

Гръцките управляващи са издали хиляди санкции, с които ще се съберат над 4 милиона евро за нарушавания на обвързваните с ковид ограничавания  от началото на националното блокиране на 7 ноември, демонстрират публични данни, представени от в. " Катимерини ”.

Според известие на гръцката полиция инспекциите, ориентирани към следствие на нарушаванията на здравословната сигурност, са довели до общо 9 602 санкции от 300 евро и още 663 от 150 евро за по-малки нарушавания. От сумата от към 4 милиона евро, малко  под 3 милиона евро се дължат за това, че санкционираните не са носели маска на обществени места или я носят погрешно  и за нарушение на рестриктивните мерки за публичното придвижване.

Междувременно рестриктивните мерки не престават, като от полицията обявиха, че са направили над 59 000 инспекции в разнообразни елементи на страната в понеделник, от които над 6000 са били на интернационалното летище в Атина, предава БНР.

Общо служителите на реда са издали 1 907 санкции, 1341 от които за неразрешено придвижване.  Повече от 480 от тези нарушавания са били в Атика, където също има 179 от 556 нарушавания, свързани с маските.

Междувременно 22 души бяха задържани за нарушение на разпоредбите по отношение на активността на бизнеса.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР