Снимка: PexelsСамо по 30 направелния за безплатен PCR тест ще

...
Снимка: PexelsСамо по 30 направелния за безплатен PCR тест ще
Коментари Харесай

Направленията за PCR тест в Благоевград свършват. От утре дават само по 30 на ден

Снимка: Pexels

Само по 30 направелния за безвъзмезден PCR тест ще бъдат давани от на следващия ден от персоналните лекари в Благоевград. Причината е, че те са на привършване заради големия брой инфектирани в региона. От РЗИ в града през днешния ден даже не издаваха посоки.

 

Хора освен от града, само че и от региона, които не бяха разбрали за известието, през днешния ден се подредиха да чакат за безвъзмезден тест, оповестява Българска национална телевизия. Те обаче трябваше или да заплатят теста, който коства към 100 лв. или да се върнат още веднъж на следващия ден с вярата да се вместят в ограничавания брой от единствено 30 посоки.

След основаното напрежение по-рано през днешния ден, а и по гледище на националният омбудсман Диана Ковачева, в следобедните часове шефът на здравната ревизия доктор Калоян Калоянов анулира лимита на безплатните PCR проби и от на следващия ден РЗИ-Благоевград ще издава още веднъж до 100 посоки дневно.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР