Снимка: PexelsПолицията конфискува марихуана за над 1 милион долара в

...
Снимка: PexelsПолицията конфискува марихуана за над 1 милион долара в
Коментари Харесай

Конфискуваха марихуана за над 1 милион долара в Северна Македония

Снимка: Pexels

Полицията конфискува марихуана за над 1 милион $ в Северна Македония. Количеството е над половин звук. Арестувани са трима души при две обособени интервенции, извършени против интернационалните незаконни групи за трафик на опиати, съобщи Нова телевизия.

Департаментът за битка с проведената и тежката престъпност е разрушил в събота интернационална незаконна група за трафик на марихуана от Косово през Северна Македония и Гърция към Турция. При интервенцията до момента са иззети 424 кг марихуана и е арестуван един обвинен. Стойността на опиатите на пазара в Турция се прави оценка на над 1 млн. евро, съобщи представителят на вътрешното министерство в Скопие Тони Ангеловски.

Той посочи, че интервенцията е била извършена на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Богородица " (на границата с Гърция) в събота вечер, където при инспекция на товарен автомобил с регистрация от Скопие са открити 519 пакета марихуана. Обискът на камиона продължава. При обособена интервенция в неделя силите за сигурност са разрушили друга незаконна група край село Селемли покрай границата с Гърция и са конфискували 93 кг марихуана. Задържани са били двама обвинени.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР