Снимка PexelsПожарникар, който е издирвал хора под развалините на срутената

...
Снимка PexelsПожарникар, който е издирвал хора под развалините на срутената
Коментари Харесай

Пожарникар откри тялото на дъщеря си сред останките от рухналата сграда във Флорида

Снимка Pexels

Пожарникар, който е издирвал хора под руините на срутената постройка в Сърфсайд, щата Флорида е намерил тялото на личната си щерка. 7-годишното момиченце е двадесетата жертва, открита след рухването на жилищното здание. Съкрушеният татко, чието име не се оповестява е покрил тялото на дъщеря си с част от защитното си облекло и е сложил върху него малък байрак на Съединени американски щати, споделиха негови сътрудници, станали очевидци на тъжната панорама.

„ Сърцата и молитвите ни са със фамилиите, наранени от тази ужасяваща покруса “, съобщи ръководителят на пожарната избавителна работа в Маями Джоузеф Захралбан. „ Можем да потвърдим, че член на нашия отряд от пожарната на град Маями е изгубил 7-годишната си щерка при рухването. Тя беше извадена нощес от екип за търсене и избавяне ", добавя той.

Момиченцето е третото дете, починало при нещастието. Част от 12-етажната постройка, в която има около 130 жилища се срути при започване на седмицата.  Инженер е предизвестил още преди 3 години за повреди по рухналата постройка във Флорида Около 150 души продължават да се водят в неизвестност. Смята се, че евентуално те са затрупани под тоновете натрошен бетон, изкорубен метал и дървени парчета. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР