Снимка PexelsОвен От гледна точка на личните отношения този ден

...
Снимка PexelsОвен От гледна точка на личните отношения този ден
Коментари Харесай

Овенът да запази спокойствие, Близнакът да си признае вината

Снимка Pexels

Овен
От позиция на персоналните връзки този ден е доста комплициран. За доста от представителите на знака той ще бъде обвързван с мъчителни разочарования, и допустимо дори със съществени прочувствени контузии. Отношенията, които до напълно не от дълго време са изглеждали постоянни и предсказуеми, може да донесат забавни и неприятни сърпрайзи, при което Овните напълно ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са единствено върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско успокоение, тъй като без него ще Ви бъде доста мъчно вярно да реагирате на ставащото. Ще се наложи освен да взимате комплицирани решения, само че и да ги реализирате в живота. Стегнете се! 

 
Телец
През този ден ще бъдете във възторжено положение към всичко, което по един или различен метод е обвързвано с Вашия обичан човек. Без отмалялост ще се радвате на всички негови достижения, ще се хвалите с успехите му и ще се гордеете с това, че точно Вие се явявате негова втора половинка.

Близнаци
Събитията, които носи този ден, на пръв взор ще наподобяват изобщо не свързани между тях, а и напълно непредвидени. Само че в случай че се ориентирате в обстановката, може да откриете и повода, и следствието, и предпоставките. Наистина, ще се наложи да си признаете, че и Вие сте отговорни за това – това. Това ще се окаже и най-трудния миг в деня. Когато престанете да отричате очевидното, нещата ще тръгнат към възстановяване. Днес доста ще Ви хвалят, поддържат и утвърждават. На всичко, което твърди приятни неща, може да се има вяра. Не очаквайте номера и се доверявайте на тези, които желаете - през днешния ден можете да си го позволите.

Рак
През този ден на Вашия обичан човек ще е мъчно да разбере, къде свършва другарството и стартира любовта, което може много съществено да се отрази на връзките Ви с него. Задачата Ви е, ясно да разграничите за него и за себе си тези понятия, с цел да може повече в никакъв случай да не Ви смущава преходът от едното в другото.

Лъв
По-голяма част от времето си през този ден ще се наложи да прекарате в диалози. Отгоре на това и не всички въпроси, които се разискват, ще са Ви забавни. Старайте се да не скучаете, или в последна сметка най-малко да не го показвате. Много е значимо заобикалящите да виждат във Вас н деликатен слушател. За сериозна работа най-подходящо времето към обяд. Вечерта е п0рекрасно време за покупки. Правилно ще се разпоредите с парите и по тази причина няма да съжалявате за разноските, даже и те да са много огромни.

Дева
Постъпките на Девите ще притеглят вниманието и представителите на този знак ще се окажат най-обсъжданите персони за деня. Това може доста да Ви нервира, защото напълно не сте имали желание да ставате обект на злословия, само че надали ще съумеете да повлияете на обстановката, тъй че просто се дръжте почтено и се постарайте да не се злепоставяте. Няма да е зле, да се запознаете с искащите за това: ярките персони постоянно провокират интерес. За страдание верроятността да срещнете съдружник, съидейник, и дори просто забавен човек, не е изключително огромна. По-добре предпочетете общуването със старите познати.

Везни
Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате точност и дисциплина. Дръжте под надзор своите страсти, тъй като в противоположен случай те прекомерно мощно ще въздействат на значимите решения ( настоятелен, професионални). Денят е неподходящ за професионални и настоятелен договаряния. При решаването на финансови въпроси може да имате усложнения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на родственици, или да вземете под застъпничество някого. Възможно е съмнение от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион
Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или тези решения. Опитайте се да вземете под надзор всичко, което Ви тласка към всякакви действия, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва доста огромно въздействие и по тази причина е във Ваш интерес изцяло да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В връзките с сътрудниците е допустимо през днешния ден да се наложи да излезете от рамките на привичните дейности, с цел да покажете, че са длъжни да се преценяват с Вас. Сега сте на 100 % подготвени за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете изключително деликатни, най-много в случай че те имат сантиментален темперамент.

Стрелец
Обективността е нещо като регулярен банкет на храна: тя е напълно нужна за здравословно битие. Сега широтата на Вашите възгледи е допустимо да бъде подложена на тестване. Как ще се справите с това, което даже при Вашето разкрепостено мислене не попада в никаква категория? Игнориране? Или ще започнете да се съмнявате в себе си? Или ще се съмнвате в събеседника си? Не забравяйте, че най-хубавият метод в сходни случаи се получава от вярата в правилността на личните разсъждения плюс здрава порция песимизъм, минус подозрения в себе си и огромна сдържаност.

Козирог
Колкото и обилни да са, стресовете на днешния ден няма да Ви обиден – най-малко до времето, до момента в който се съсредоточавате на претекстовете за своите действия. Практикувайте своята витална философия всяка минута. Оставайте си поредни и не позволявайте на другите да живеят вместо Вас, или да реализират личните си фантазии чрез Вашите ръце. Бъдете извънредно внимателни и не оповествайте своята тактика пред тълпата прибързано, тъй като другояче ще дадете на другите хора опция да лимитират Вашата независимост, а това е напълно недопустимо.

Водолей
Отношенията Ви с деловите сътрудници се оказват доста неравномерно. Шефовете Ви са доста удовлетворени от Вас, само че за сътрудниците Ви не може да се каже същото. Постигнатото провокира злоба, недоброжелателите се засилват и доста от взаимните ви планове са под опасност от срив. Днес би трябвало да сте прекомерно внимателни при избора на настоятелен сътрудници. За този ден звездите Ви дават обещание поддръжка от родственици и другари. Не са изключени съществени различия с обичания човек.

Риби
Ще съумеете да решите комплицирани задания и успешно(а дори и бързо) да се справите с това, което за другите се е оказало непостижимо. Успешно ще преминат деловите договаряния и на обществени мероприятия ще имате опция да извършите чудесно усещане. Умението да говорите премерено и безапелационно ще Ви бъде също от огромна изгода. Денят е подобаващ и да нарушите нормалното течение на живота, като внесете в него някакво многообразие. Организирайте празник за околните си, зарадвайте обичания човек с непредвиден подарък или прелестно самопризнание, и това също ще повдигне настроението Ви.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР