Снимка PexelsОвен Най- благоприятното време за уреждадане на личния живот

...
Снимка PexelsОвен Най- благоприятното време за уреждадане на личния живот
Коментари Харесай

Дева: Бъдете готови за тежка борба с дребни битови неприятности

Снимка Pexels

Овен
Най- удобното време за уреждадане на персоналния живот на Овните, това е сутринта. Постарайте се да не го проспите и да не изпуснете такава идеална опция.Макар че настроението Ви през днешния ден ще бъде напълно неработно, не губете времето си на вятъра. Това може много зле да се отрази на Вашата кариера. 

 
Телец
За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.

Близнаци
Крайно време е да разберете, че към този момент би трябвало да прекарвате всичкото си свободно време с един единствен човек. Звездите се радват, да поддържат връзката сред Вас. Може би имат скришен проект, по какъв начин да продължат вълшебството в общуването ви въпреки и с още един ден. Нима нямате няколко почивни дни? Ако имате, за какво не се възползвате от тях още в този момент, и не убедите този „ Някой ”, да се причисли към Вас?

Рак
През днешния ден Вашият обичан човек ще изиска да си направи с Вас някакъв опит. Дали ще се съпротивлявате на това, или не, си е безусловно Ваша работа. Няма да Ви боли, само че интерес към опита е прекомерно евентуално да се разсъни.

Лъв
За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде извънредно мъчно да се реши на някакво действиe, което радикално ще промени Вашите връзки. Впрочем, нуждата от тези промени е назряла, и това се схваща и от двете страни. Постарайте се дружно да се решите на нужната крачка, с цел да може връзките Ви да се развиват.

Дева
Бъдете подготвени за тежка битка с дребни битови неприятности в огромно количество. При това най-трудната задача ще бъде не да излезете победител, а да не започнете да ругаете в ентусиазъм на извънредно неспокойствие и да извършите останалите на пух и прахуляк.

Везни
Кога за финален път сте се радвали на това, че сте обичани и обичате? За Вас това е нещо естествено - като да дишате и да пиете чай. А любовта е чудо, знамение и същински подарък на ориста! Редом с Вас е най-забележителния човек в света! Така че му се порадвайте и благодарете на своята Съдба!

Скорпион
Даже и да Ви се коства, че Вашия обичан човек изцяло е изгубил бдителността си, не би трябвало да се пробвате да го излъжете или надхитрите. Тайното, по този начин или другояче, все в миналото ще стане очевидно, и Вие с стеснение ще си спомняте този ден. Всяка несправедливост ще трансформира вашите връзки единствено към по-лошо.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.

Козирог
Ще съумеете да постигнете триумф във значима работа, с което ще изпреварите съперниците. Само имайте поради, че от Вас през днешния ден ще се изискват доста старания и упоритост. Бъдете по-решителни и не отстъпвайте, без да губите убеденост в себе си. Ще получите това, към което се стремите. Денят е подобаващ за креативен занимания и образование. Общуването с околните няма да е елементарно, само че въпреки всичко ще съумеете да запазите положителния звук. Откажете се от концепцията за далечно пътешестване или огромни покупки, защото в този момент момента не е задоволително удобен. Правете си проекти! Те ще се окажат напълно действителни.

Водолей
Настроението Ви не може да бъде наречено градивно. По неразбираеми аргументи сте подготвени по-голямата част от времето си да посветите не на някаква потребна активност, а в търсене на виновника за Вашите остарели и неотдавнашни, действителни и мними беди. Голямо е желанието Ви да напишете изобличително писмо на някогашния си шеф, да изкажете претенциите си към сътрудниците, както и да извършите просрочен „ анализ ” на човек, с който в миналото сте били близки. Не правете нищо такова, а просто се стегнете и се огледайте в близост. И помнете, че когато с мислите и възприятията си се намирате в предишното, сегашното просто минава около Вас.

Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е положително...

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР