Снимка PexelsОвен Kak ще се подредят нещата през този ден,

...
Снимка PexelsОвен Kak ще се подредят нещата през този ден,
Коментари Харесай

Релаксиращ петък за зодиите, но все пак бъдете нащрек

Снимка Pexels

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, само че промени в действителност ще има. Незначителни, само че все-пак... И в персоналния живот – също. Впрочем, промени, а не промени, въпреки и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се опасявайте, няма да Ви се случи нищо ужасно! 

Телец
Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Днес Вашият обичан човек няма да има време да взема решение проблемите Ви - както от духовен харрактер, по този начин и всички останали. Затова бъдете подготвени, че няма да Ви схваща и да Ви отделя нужното внимание и всевъзможни неща от сходен жанр. Опитайте се, да бъдете независими.

Рак
Объркали сте някого с някой различен, или просто в този момент виждате прочут човек в нова светлина? Поиграйте си на дететктив и се потопете в предишното. В света на неотдавнашното държание на обкръжаващите Ви хора,, не можете повече да си затваряте очите за някои действия. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства,, би трябвало да решите какво да вършиме по-късно. Доверете се на своята вътрешен глас.

Лъв
Забърканите известия е мъчно да бъдат възприети, изключително в случай че губите време да ги анализирате и да разберете, защо всъшност става дума и какво са имали поради. Прекратете опитите да разшифровате непознатите планове. Това освен на процедура е невероятно, само че и е правилен път към разочарованието. Вместо това, преценете какво следва да вършиме, с цел да се развиват събитията в пожеланото направление, и направете директни крачки, с цел да положите основите.

Дева
Всяка, дори и най-незначителната ловкост, ще бъде възприета от Вашия обичан човек „ на щик ”. Затова се постарайте през днешния ден да сте оптимално почтени и избягвайте всевъзможни двусмислици. Иначе цялата вечер може да се наложи да прекарате в извинения. Нима това Ви е нужно?

Везни
Вашите мечти не подхождат кой-знае какъв брой на действителното състояние на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато би трябвало да се концентрирате върху действителността и здарво да стъпите на земята. С течение на времето това противоречие единствено ще се усилва и е допустимо в най-неподходящия миг да бъдете шокирани от това, което става в действителния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете същинското състояние на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този миг въодушевление.

Скорпион
Днес ще се наложи много дълго да убеждавате своя обичан човек в правилността на това или това деяние, което бихте желали той да предприеме. Не се знае, дали ще съумеете да се справите с това или не, само че ще се наложи да извършите замисленото независимо.Настройте се за това по- рано.

Стрелец
Взаимоотношенията ви със съидейниците през това денонощие не може да бъдат наречени свободни и непринудени. Най-вече ще Ви се наложи да обсъждате стратегически въпроси или да се занимавате с промяна на комплицирани взаимни проекти. Реализацията на общите дълговременни замисли може да се окаже под опасност или да протекат при сложни условия, свързани със забрани и ограничавания. Не губете хладнокръвие и бъдете по-сдържани и дипломатични. В противоположен случай може да изгубите най-хубавия си съдружник, с който в миналото сте изяли един чувал сол, или да понесете финансови загуби.

Козирог
Има единствено един елементарен прийом да облекчите себе си през идващите няколко седмици от живота си: освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е елементарно да се каже, само че е по-трудно да се направи, само че незабавно щом започнете да полагате старания, неотложно ще усетите усета на свободата. Понякога чувстваото за виновност ще попречва забравянето на старите неудачи, неприятното отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате отговорни, задайте си въпрос за какво. В предишното да се върнете е невероятно. Единственият вероятен вид е, да продължавате напред!

Водолей
Днес ще можете да отделите време за своите персонални стремежи и желания. Може да избухнат усеща към нови познати, както и да се стартират сантиментални връзки. Днес ще бъдете чувствителни и прочувствени. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни сътрудници. Вечерта е подобаваща за срещи с другари и за забавни диалози.

Риби
Днес вероятно ще Ви повърви в работи, изискващи повече фикция, в сравнение с традиционализъм. Новите Ви хрумвания са толкоз хубави, че заобикалящите Ви с готовност ще се захванат да оказват помощ за тяхната реализация. Може да се вършат огромни покупки и въобще да се разпораеждате със своите гинанси, като може да сте сигурни, че интуицията няма да Ви подведе. Желателно е, да въведете ред в връзките си с близките. За задачата можете тактично и внимателно да изкажете натрупалото се у Вас неодобрение и своите искания, или да извършите личните си отдавнашни обещания. Помнете, че всевъзможни различия и спорове през този ден може да бъдат урегулирани относително елементарно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР