Снимка PexelsОвен Днес във вашите отношения започва нов етап. За

...
Снимка PexelsОвен Днес във вашите отношения започва нов етап. За
Коментари Харесай

Овен: Днес във вашите отношения започва нов етап

Снимка Pexels

Овен
Днес във вашите връзки стартира нов стадий. За равнището на неговата глобалност, както и за продължителността му, е мъчно да се съди. Само че този ден еднопосочно ще стане още едно ходило към Вашето общо благополучие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да извършите всичко вярно и рационално. 

 
Телец
Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят метод доста да подобрят своето състояние. Но парите не са всичко, за което би трябвало да помислите в този момент. Не по-малко внимание заслужават персоналните връзки: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални вероятности, защото през днешния ден ще имате действителна опция да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да извършите кариера, евентуално ще намерите метод да отстраните това досадно затруднение.

Близнаци
Взаимното разположение на звездите и Луната ще доведат до това, че рибките в аквариума и папагалчето от клетката, ще изпитват остра потребност от Вашата настойчивост и грижа. По тази причина е най-добре да оставите отдалеченото и да отделите част от драгоценното си време на тези дребни животинки и настроението Ви ще се усъвършенства, и времето ще прекарате потребно.

Рак
Има възможност да откриете у себе си гении и качества, останали по-рано незабелязани. Много бързо се учите да прилагате непознатия потребен опит и положителните привички. Денят е подобаващ за другарство с умни и забавни хора, които с готовност ще Ви одобряват в своята компания. Що се отнася до повърхностните особи, които се интересуват единствено от себе си - дръжте ги по-далече. Общуването с тях единствено би Ви огорчило. По начало с готовност помагате на всеки, който се нуждае от това, без да чакате признателност, а това постоянно прави усещане.

Лъв
Днес ще разберете, че доста от нещата, които вършиме в своя персонален живот, ги вършиме на вятъра. Иначе казано, Вашият обичан човек не става нито по-добър, нито по-лош от Вашите дейности. Това значи, че с триумф може да употребите същата тази сила за нещо, което ще е по-полезно и за двете стран

Дева
Ако действате уверено и бързо, може освен да постигнете триумфи, а и да оставите съперниците си доста обратно, спасявайки се по този начин от заплахата да Ви дишат във врата. Важно Ваше предимство ще бъде умеенето Ви да се договаряте тъкмо с тези, които би трябвало, като освен това не проявявате несъразмерна примирителност, а и запазвате възприятието си за лично достолепие. Предстои Ви и едно съществено тестване - може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите усеща могат да се възобновят?....

Везни
Благодарение на хубаво запознанство и контакти с авторитетни и авторитетни хора, може да не се страхувате за своето бъдеще. Не по-малко позитивен факт може да стане присъединяване Ви в някакъв огромен неофициален план, истинска акция (например благотворителна), в презентация, в празник, или в някакво близко по дух мероприятие. Не се отхвърляйте от срещи с другари и от опцията да възобновите връзките с някогашни съидейници. За страдание денят може да бъде негоден от внезапно утежняване на самочувствието. Погрижете се за своето здраве и внезапно намалете натоварването, в случай че не желаете да се разболеете. По-дълъг престой навън би Ви се отразил прелестно.

Скорпион
Сега или в никакъв случай! Днес е нужно да съберете всичката си воля и кураж и да кажете на Вашия обичан човек това, което мислите за него. Или направете това, което (казано под секрет) е трябвало да извършите прекомерно от дълго време, само че все някак не сте се решавали. Решете се, най-на края! Звездите Ви желаят триумф!

Стрелец
Някой, който добре познавате и обичате, може да се обиди за това, което се каните да кажете. Може и да си помислите, че това е напълно безобидно нещо, само че думите Ви може да се окажат много по-сериозни, в сравнение с си мислите. По тази причина не е зле, да си държите езика. Постарайте се да не ранявате възприятията на приятелите, па въпреки и не преднамерено. Разбира се, те ще Ви простят, само че за какво да рискувате? Просто си помислете, по какъв начин бихте се чувствали на мястото на събеседника си.

Козирог
Ако през днешния ден се окажете в изключително неприятна обстановка, можете да разберете какво би трябвало да извършите, и то - без особени старания. Задачата Ви ще е, да сортирате всички „ за ” и „ срещу ”, и тогава решението ще стане явно. Звучи доста по-просто, в сравнение с е в действителност. Възможно е да се наложи, да предприемете няколко опита, преди да съумеете. Ако това ще Ви помогне, направете си лист. Понякога писменото изложение на мислите опростява задачата. Въобще, в случай че сте покрай обичаните хора, ще се насладите на прелестен и отпускащ ден.

Водолей
Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.

Риби
Изгубили сте доста време, с цел да вземете някакво съществено решение, или да определите своята философска позиция.. И в случай че през днешния ден някой сложи Вашата позиция под подозрение, не би трябвало да се съмнявате в нея. Въобще не сте задължени, да изслушвате това. Другите хора прокарват своите лични ползи и не схващат, към какво се стремите Вие. Може да опитате да им го обясните, само че е прекомерно евентуално единствено да си загубите времето. Те са твърдо уверени в своята справедливост също като Вас, и по тази причина надали ще съумеете да стигнете до компромис.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР