Снимка PexelsОвен Днес ще имате особена нужда от консултация с

...
Снимка PexelsОвен Днес ще имате особена нужда от консултация с
Коментари Харесай

Не много приятен ден за зодии, които отстояват себе си

Снимка Pexels

Овен
Днес ще имате особена потребност от консултация с непосредствен човек, по отношение на връзките Ви с Вашата втора половинка. Тя ще е нужна, тъй като точно от страна ще се виждат проблемите, вашите неточности, а и пътят за тяхното решение и оправяне. Вслушайте се в препоръките. 

 
Телец
Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали обратно. Това ще се отнася както за Вашата работа, по този начин и за персоналния Ви живот. Така че бъдете внимателни и деликатно следете за това, което е значимо за Вас. А когато можете на 100 % да разберете какво, по какъв начин и за какво става, преминете към дейни дейности и оправете нещата. Животът на върха може да бъде много уединен, само че пък е чудесно място човек да изрича своето мнение.

Близнаци
Не се опасявайте през днешния ден да сте непредсказуеми и истински. Това доста ще помогне за развиване на връзките с Вашия обичан човек в вярното направление. Това ще е потребно освен за Вас двамата, само че и за доста от хората, които са към вас, че дори може да се каже и всички.

Рак
Има възможност през днешния ден да узнаете нещо, което ще Ви даде власт над някого, или ще Ви сложи в неудобно състояние – според от това, по какъв начин сами се отнасяте към неща от сходен жанр. При всички положения си заслужава, да забравите тази информация. Нуждаете се от прочувствена разрядка.

Лъв
Ще се наложи да се примирите с обстоятелството, че надалеч не всички са подготвени да признаят Вашето предимство. Това е ден на конкурентна битка, която ще бъде много напрегната. За нея ще се откри място освен в деловия, само че и в персоналния живот. И в случай че в професионалната сфера няма да Ви е по този начин мъчно да изместите противниците, то с обстоятелството, че за обичания човек не се явявате център на Вселената, надали ще можете да извършите нещо. Постарайте се, да не давате воля на подозрителността и ревността си, и не се сражавайте с вятърни мелници. Не е изключено Вашата половинка просто да има потребност да остане на саме със себе си, и не отнемайте на обичания човек това негово право.

Дева
През този ден Вашият обичан човек ще Ви донесе подарък – напълно непредвиден, и дори прекомерно е допустимо да бъде и непотребен. Не забравяйте,все отново, да поблагодарите, другояче желанието да Ви прави сърпрайзи ще изчезне у него за дълго, в случай че не и за постоянно. По-добре малко престореност, в сравнение с доста разочарования и сълзи.

Везни
Трябва изцяло да осъзнаете това усещане, което вършиме на хората. Много постоянно подхвърляте остроумни реплики или проницателни забележки и незабавно си тръгвате, без да си давате сметка, че одеве сте шокирали някого. Разполагате с доста повече внимание, в сравнение с допускате, и хората, на които се пробвате да извършите усещане, от дълго време са забелязали това. Следващия път, когато вършиме съд, изчакайте след кулминационната точка и се наслаждавайте на дитирамби. Мислите Ви се популяризират маоколо получават независим живот.

Скорпион
Не планирайте за този ден развлечения или цялостна отмора. Важни ще са деловите контакти и пътувания, изключително обвързваните с реализиране на Ваши планове. Ръководни би трябвало да Ви бъдат не страстите, а разсъдъкът и по тази причина напълно би трябвало да сте на ясно какво желаете. Възможни са различия с сътрудниците или с хора, с които имате общ бизнес. Има възможност за проблеми с представители на правосъдната система.

Стрелец
Опитайте се през този ден да не усложнявате прекомерно това, което става сред Вас и индивидът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размишления, и би било идеално, в случай че съумеете да избегнете депресията.

Козирог
Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие.

Водолей
Ако прекарате вечерта с другари, пробвайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се схване добре от някого от присъстващите и да последва огромна препирня. Не се опитвайте да изглеждате като останалите - всеки човек има самостоятелна хубост... И не позволявайте неприятното въодушевление, с което Вашата половинка ще си пристигна от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта на открито ще се отрази добре и на двама Ви.

Риби
Днес Вашият обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, въпреки и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР