Снимка PexelsОвен Ако имате постоянен партньор , а не се

...
Снимка PexelsОвен Ако имате постоянен партньор , а не се
Коментари Харесай

Спокоен петък за зодиите, освен за една

Снимка Pexels

Овен
Ако имате непрекъснат сътрудник, а не се чувствате задоволително удобно и щастливо, през днешния ден има смисъл да потърсите нещо друго. Търсенето е прекомерно евентуално да се увенчае с триумф. Най-добрият избор за Вас през този ден са Телец, Дева или Риби. Избягвайте Козирозите и Овните. 
 
Телец
Тъжно и самотно Ви е, без значение от това, че Ви обичат? Оказва се, че фактически са Ви нужни продължителни и съществени връзки с един единствен и несравним, а през днешния ден е най-подходящия ден, да започнете да го търсите. Ако съумеете да го намерите, връзките ви ще бъдат дълги и забавни.

Близнаци
Денят ще бъде разтревожен, а това надали ще зарадва Близнаците: представителите на знака биха предпочели да го прекарат в конюнктура на нравствен комфорт, наслаждавайки се на незабързания метод на живот. Сложно ще се подреждат връзките с представителите на по-възрастното потомство. Разногласията ще стават все по-сериозни, и единствено най-отстъпчивите представители на знака ще намерят метод за компромис. Неочаквано ще възникне нужда, да извършите корекции в своите ежедневни навици. Бъдете подготвени и за това, че проектите ще се наложи да измененията, по самостоятелни от Вас условия.

Рак
Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв
В този миг Вашата роля не е напълно ясна, а това може да Ви накара, да се отдалечите от хората, които се намират към Вас. Но единствено недейте да забравяте, че имате доста осезателен принос в общата работа. Не сте единствено винтче в колелото, ръководено от власт имащите. Усилията Ви фактически дават изгода и сте в положение нещо да измененията. Затова направете по този начин, че да Ви чуят. Отдавна е време, да повишите своята известност.

Дева
Това е ден за дейно взаимоотношение и резултатно съдействие. Девите са блестящи медиатори, които съумяват да урегулират всевъзможни настоятелен и персонални спорове, както и да помирят враждуващите страни. Само сами със себе си не са в единодушие и по тази причина няма да Ви са непотребни препоръките на умен и компетентен човек, а е допустимо и тези, на експерт –психолог. Този ден разкрива необятни благоприятни условия за личностно израстване, а и за самоусъвършенстване. Не се отхвърляйте от духовни практики –те ще дадат добър резултат. Ако се явявате по-„ земен ” и на практика насочен човек, бързайте към спортните площадки.

Везни
Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой различен, да вземем за пример на високопоставени хора. А от време на време е назад - най-добре е, да контролирате всичко независимо. Сега е настъпил миг, когато всичко свое е добре да държите при себе си, изключително в случай че пътешествате и може да се случи нещо във всеки миг. Допълнителният багаж няма да сътвори толкоз доста проблеми, както наподобява на пръв взор.

Скорпион
Вашите расъждения са спорни, а постъпките - недомислени. Вие прелестно разбирате това, само че отказвате да се вслушате в здравия разсъдък. Какво пък - през първата половина на деня може да се почудите, само че през втората въпреки всичко ще би трябвало да се настроите на по-сериозен лад. Старайте се да избягвате разногласията, тъй като през днешния ден няма да можете да постигнете победа в тях, а Вие не обичате да губите. Всяка остра полемика би Ви донесла единствено засегнатост и осуетяване. Не е желателно да обсъждате съществени проблеми с представители на противоположния пол, и в частност - с тези, които са Ви симпатични.

Стрелец
Последните няколко месеца са се оказали за Вас доста напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили доста неща за себе си и сте стигнали до удивителни заключения. Този работлив интервал ще продължи и през днешния ден, и ще се наложи да извършите куп избори. Някои са съществено изостанали и по тази причина би трябвало да разпределите сред тях своята сила по подобаващ метод. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е изумително, какъв брой сила се освобождава изведнъж!

Козирог
Днес няма да Ви стига времето за семейство, персонален живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „ откъснете ” най-малко няколко часа, тъй като другояче в близко време ще имате и сили и време, само че няма да има за кого да ги употребите.

Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от хладнокръвие: през днешния ден обкръжаващите Ви като че ли преднамерено ще Ви нервират и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте страстите да Ви завладеят. За постъпките, осъществени под тяхно влияние, просто няма метод да не съжалявате в следствие. Ако би трябвало да вземете значимо решение, водете се от логиката и здравия разсъдък. Интуицията през днешния ден има почивен ден, а непознатите препоръки ще са изумително безполезни. Ще подсети за себе си остарял другар, който има за Вас приятна изненада. Вечерта дава обещание забавна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби
Денят дава обещание да бъде доста сполучлив и прелестен. Интуитивно ще чувствате, какво би трябвало да извършите, та и на другите да не навредите, и своята цел да постигнете. Вие не просто плувате по течението, а следвате личния си път. А пък обстоятелството, че за това не се постанова да полагате каквито и да било старания, се оказва просто приятна изненада. Днешният ден е доста подобаващ за другарство, и всички срещи на процедура ще се окажат доста приятни. Няма подобен човек, с който не бихте могли да намерите общ език. Интересното е, че всяко мимолетно запознанство може да прерастне в нещо огромно, стига единствено да поискате това.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР