Снимка: PexelsОт утре за влизане в Швейцария ще се изисква

...
Снимка: PexelsОт утре за влизане в Швейцария ще се изисква
Коментари Харесай

От утре в Швейцария ще се изисква отрицателен PCR тест

Снимка: Pexels

От на следващия ден за влизане в Швейцария ще се изисква негативен PCR тест. Той ще е за всички идващи, без значение от поданството им, транспортното средство и страната, от където идват.

Тестът би трябвало да е изработен до 72 ч. преди влизането в страната.

Ако пътуващият не даде претенции документ, той е застрашен санкция от 200 швейцарски франка, а пътуващите със аероплан няма да бъдат качвани на борда. Към тези наказания се прибавя и задължението за навреме и незабавно тестване на място.

Освен това всички идващи ще бъдат задължени и да дават формуляр, запълнен онлайн или на книжен притежател. Документът може да бъде изтеглен от този уебсайт: https://swissplf.admin.ch/formular. Ако изискваните данни липсват или не дават отговор на истината, пътуващият е застрашен от санкция от 100 швейцарски франка.

При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството ни телефони: +41 31 351 14 55; +41 31 351 14 56, както и на дежурен телефон в извънработно време: +41 798243822

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР