Снимка PexelsНов проблем възникна при собствениците на заведения заради Ковид:

...
Снимка PexelsНов проблем възникна при собствениците на заведения заради Ковид:
Коментари Харесай

Предложение за затваряне на заведенията у нас раздели бранша на две

Снимка Pexels

Нов проблем породи при притежателите на заведения поради Ковид: Предложението на заместник-председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Златко Златанов за 15-дневно затваряне на публичните заведения поради усложнената обстановка с ковид срещна съпротивата на сътрудниците му и раздели сектора на две, заяви

Това беше и повода той да отдръпна предлагането си:

„ Ще се разцепим, ще почнем да се ненавиждаме един различен. Това не може да го допуснем. Искахме да покажем, че ние сме подготвени на всичко, че здравето е по-важно от всичкото това, което желаеме ние и сме подготвени да затворим. Това беше моята концепция - да затворим, да помогнем на страната, ние да го желаеме - тези, които най-вече щяха да хленчат да не затваряме, ние да го желаяме да затворим. Защото това беше доста значимо за имиджа на самата асоциация и на самия отрасъл, само че не се възприе. Времето ще покаже дали съм бил прав, или не “, разяснява Златанов пред БНР.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР