Снимка PexelsНе само Англия , но и Франция се подготвя

...
Снимка PexelsНе само Англия , но и Франция се подготвя
Коментари Харесай

И Франция застрашена от урагана Белла

Снимка Pexels

Не единствено Англия, само че и Франция се приготвя за среща с урагана Белла. Предпоследно „ оранжево ” равнище за метеорологична заплаха оповестиха през днешния ден седем френски департамента поради естественото събитие.

Във Финистер и Манш поривите напразно доближиха 27 м/с. Заедно с Аверон, Кантал, Корез, Лозер и Пюи-де-Дом в границите на днешния ден се чакат снеговалежи и формиране на поледици по пътищата, като тук-там се чака снежната завивка да доближи 40 см, заяви националната работа „ Метео Франс ”, представена от ТАСС и БГНЕС. 

Очаква се по западното крайбрежие на Франция скоростта напразно да доближи 33,3 м/с. В някои департаменти се чакат проливни дъждове, които биха могли да доведат до наводнения. Жителите на посочените области би трябвало да имат поради, че поради размекнатата почва може да има паднали дървета, предизвестяват още от метеорологичната работа. Заради неприятното време са вероятни и проблеми с придвижването по някои автомагистрали.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР