Снимка PexelsМаски трябва да се носят на всички обществени места,

...
Снимка PexelsМаски трябва да се носят на всички обществени места,
Коментари Харесай

Властите в Гърция приеха правила за плажуващите. Маските са задължителни навсякъде

Снимка Pexels

Маски би трябвало да се носят на всички публични места, без значение дали са навън или закрито.

Властите в Гърция одобриха правила за хората, които са решили да прекарат известно време на плажа, заяви вестник  " Експрес “.

С цел повишение на сигурността за туристите, плажните чадъри и шезлонгите би трябвало да бъдат на разстояние минимум 4 метра един от различен и би трябвало да бъдат дезинфекцирани постоянно.

Служителите в питейните заведения на плажа и целият личен състав, който работи в курортите, би трябвало наложително да носят маски на публични места и да си вършат тест за Ковид-19 преди работа.

Музиката в заведенията не би трябвало да бъде мощна, с цел да не се постанова на посетителите да приказват високо. Това може да докара до разпространяването на огромно количество частици по въздуха, предизвестяват специалистите.

Успоредно с ограниченията за обществено разграничаване по брега Гърция вкарва и строги правила за използването на маски на цялата територия на страната, съобщи БГНЕС.

Специално за туристите се прецизира, че би трябвало да носят защитни маски в самолета, рейса, влака или кораба, както и на летищата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР