Снимка PexelsМалък самолет с почти половин тон кокаин се разби

...
Снимка PexelsМалък самолет с почти половин тон кокаин се разби
Коментари Харесай

Самолет с почти половин тон кокаин катастрофира в Мексико след гонка, двама загинаха

Снимка Pexels

Малък аероплан с съвсем половин звук кокаин се разруши в Централно Мексико след въздушна гонка с управляващите, заяви Министерството на защитата. Двама души са починали на борда на падналия аероплан, съобщи Ройтерс. Мексикански военни хеликоптери са прихванали самолета във въздушното пространство и са го преследвали стотици километри, до момента в който самолетът не изчерпал горивото си и аварирал в щата Керетаро, написа Булнюз.

Самолетът е бил претрупан с към 400 кг кокаин, прибавиха от министерството. През последните месеци няколко самолета катастрофираха или бяха изоставени в Централна Америка и Южно Мексико след наркотрафик. Преди по-малко две седмици откраднат аероплан в Мексико се разруши в гватемалска джунгла до скрита писта. Най-малко двама души починаха. В самолета бяха открити опиати и оръжия. Самолетът е направил мистериозно посещаване във Венецуела.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР