Снимка: PexelsМъж остави 10 000 долара бакшиш в ресторант във

...
Снимка: PexelsМъж остави 10 000 долара бакшиш в ресторант във
Коментари Харесай

Мъж остави 10 000 долара бакшиш на 10 души персонал във Флорида

Снимка: Pexels

Мъж остави 10 000 $ бакшиш в ресторант във Флорида за личен състав от 10 души, оповестиха Българска телеграфна агенция и Асошиейтед прес.

Преди да остави бакшиша, мъжът повикал личния състав на ресторанта за морска храна " Уаху ", с цел да благодари на хората за усилената работа, до момента в който брачната половинка и синът му привършвали вечерята си.

Собственикът на ресторанта Шон Шепард описа пред в. " Гейнсвил Сън ", че чиновниците са му се обадили предишния четвъртък, с цел да го уведомят за големия бакшиш. Първоначално той показал съмнение и ги инструктирал да погледнат документите на мъжа и името на банковата карта. Системата обаче одобрила договорката. Шепард ревизирал дали парите са още в сметката на идващия ден.

" Когато ги гледах по какъв начин получават чековете си, беше съвсем като на Коледа ", призна той.

Шепард добави, че е признателен на мъжа, тъй като чиновниците са останали правилни на ресторанта през пандемията. Сред получилите бакшиша е Ашли Грийн, която е била извикана на работа същия ден. Тя е имала терзания в последно време - щерка й е боледувала и се е лекувала в болница.

Когато почнала пандемията, Шепард затворил краткотрайно ресторанта и изгубил към 30 000 $ от неизползвана храна. След това почнал да продава за у дома и да прави доставки по домовете. Той се усеща длъжен на чиновниците си, тъй като с помощта на тях ресторантът е оживял. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР