Снимка PexelsЛондон е блокиран от протести. Стотици природозащитници демонстрираха в

...
Снимка PexelsЛондон е блокиран от протести. Стотици природозащитници демонстрираха в
Коментари Харесай

Протест за климата блокира Лондон

Снимка Pexels

Лондон е блокиран от митинги. Стотици природозащитници демонстрираха в Лондон с искане държавното управление да предприеме действителни стъпки за отбрана на климата, заяви Би Би Си, представена от.

Натоварените кръстовища в Уест енд бяха блокирани за часове. Протестиращи издигнаха голяма розова маса в Ковънт гардън.

Най-малко 8 души бяха арестувани. Това не попречи на протестиращите да се заканят, че в идващите дни ще блокират английската столица.

Издигнати бяха лозунги " Бунтовник за живота ", " Действай в този момент ", " Нашето обикновено убива хората ", " Червен код за човечеството " и други.

Те упорстват и за действителни дейности от огромните компании в тази сфера. Част от тях се завързаха с вериги на натовареното кръстовище.

Протестът идва след излезлия отчет от Междуправителствената комисия по изменение на климата. Протестиращите са недоволни от това, че следствията от климатичните промени се усещат най-вече от разрастващите страни.

Очакванията са демонстрациите да доведат до действителни промени.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР