Снимка: PexelsЖена, която се е имунизирала с Астра Зенека, починала

...
Снимка: PexelsЖена, която се е имунизирала с Астра Зенека, починала
Коментари Харесай

Австрия разследва смъртен случай на жена, спира ваксинацията на АстраЗенека

Снимка: Pexels

Жена, която се е имунизирала с " Астра Зенека ", умряла в Австрия и по тази причина локалните управляващи краткотрайно стопираха партида с ваксини против COVID-19, като защитна мярка, до момента в който тече следствието. Друг човек също е болен слез имунизация от партидата, съобщи Ройтерс, като се базира на здравната организация в страната. 

Федералната работа за сигурност в опазването на здравето е получила два отчета, свързани с ваксини на " АстраЗенека " в окръжната клиника на Цветл в провинция Долна Австрия. 

49-годишна жена е умряла поради тежки нарушавания на кръвосъсирването, а 35-годишна е развила белодробна емболия и се възвръща. Службата отбелязва, че " сега няма доказателства за причинно-следствена връзка с поставените ваксини ".

Местни медии оповестяват, че и двете дами са били медицински сестри в клиниката в Цветл.

Говорител на " АстраЗенека " съобщи, че не са доказани съществени нежелани реакции, свързани с имунизацията и добави, че всички партиди са обект на непоколебим надзор на качеството. " Реалният опит до момента демонстрира, че имунизацията е безвредна и ефикасна в над 50 страни ", добави той.

От компанията акцентират, че са в контакт с управляващите в Австрия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР