Снимка PexelsИ в Швеция ще има избори на 4 април.

...
Снимка PexelsИ в Швеция ще има избори на 4 април.
Коментари Харесай

МВнР: Kа 4 април в Швеция ще има избори

Снимка Pexels

И в Швеция ще има избори на 4 април. Министерството на външните работи на Кралство Швеция удостовери опцията за образуване на изборите за Народно заседание на 4 април 2021 година Законодателството на страната не съдържа ограничавания за осъществяване на избори и откриване на изборни секции на шведска територия от дипломатически и консулски представителства на други страни, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Министерството на външните работи на Швеция ни осведоми, че потвърждението е в съгласие с шведската полиция, която носи отговорността за използването на настоящите противоепидемични ограничения. Българското посолство в Стокхолм препотвърди своя ангажимент да провежда и организира изборите на територията на Кралство Швеция в цялостно сходство с използваните ограничавания по отношение на разпространяването на COVID-19.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР