Снимка PexelsДанъкоплатците във Великобритания ще поемат разходите за Ковид-19 в

...
Снимка PexelsДанъкоплатците във Великобритания ще поемат разходите за Ковид-19 в
Коментари Харесай

BloombergTV: Разходите за Ковид-19 ще ги плащат данъкоплатците

Снимка Pexels

Данъкоплатците във Англия ще поемат разноските за Ковид-19 " в продължение на десетилетия " са заключенията на два нови отчета на Комитета за обществени сметки (PAC), които показват, че реакцията на №10 на рецесията е изложила данъкоплатците в Обединеното кралство на " обилни финансови опасности ".

В междупартийните отчети, оповестени в неделя, PAC съобщи, че данъкоплатецът ще бъде изложен на " обилни финансови опасности за идните десетилетия ", като прогнозните разноски за държавните ограничения към този момент са достигнали 372 милиарда английски лири през май, съобщи BloombergTV.bg, представена от

Сега държавният дълг на Обединеното кралство е над 2,2 трилиона английски лири, или към 99,7% от Брутният вътрешен продукт - %, който не се следи от началото на 60-те години. Само през юни лихвите по дълга костват 8,7 милиарда лири.
В един образец за бъдещи разноски на Ковид-19 PAC споделя, че данъкоплатците могат да бъдат виновни за почти 26 милиарда английски лири неприятни заеми от общо 92 милиарда заеми, обезпечени от държавното управление.

В отчета се споделя: " Въпреки че признаваме, че е належащо да се облекчат нормалните правила към решенията за огромни разноски... ние сме загрижени, че това основава съществени опасности, които може да изискват ръководство в продължение на години. "
Председателят на PAC Дам Мег Хилиър сподели: " С ослепителни суми пари, изхарчени за ограничения на Ковид-19 до момента, държавното управление би трябвало да е наясно в този момент, по какъв начин ще се ръководи това в бъдеще и за какъв интервал от време. "
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР