Снимка: PexelsБританската кралица Елизабет II бе принудена да отмени всички

...
Снимка: PexelsБританската кралица Елизабет II бе принудена да отмени всички
Коментари Харесай

Елизабет Втора отмени всички събития в Бъкингамския дворец до края на 2020 г.

Снимка: Pexels

Британската кралица Елизабет II бе принудена да анулира всички огромни събития в Бъкингамския замък и в замъка Уиндзор до края на годината поради пандемията от новия ковид, заяви Ройтерс.

На уеб страницата на Бъкингамския замък бе обявено, че са били разисквани и прегледани голям брой благоприятни условия за безвредно образуване на събитията съгласно ограниченията, наложени в страната. Става дума за събития като организирането на гала по връчване на медал от представител на кралското семейство да вземем за пример, предава Българска телеграфна агенция.

" За жал поради огромния брой посетители и удостоени с награди, не е допустимо да се откри метод за безвредно осъществяване на тези събития при актуалните условия ", се показва в известието.

Кралицата, която е на 94 години, възнамерява да се върне в замъка Уиндзор този месец и да употребява Бъкингамския замък единствено за срещи и задължения с стеснен брой хора, съгласно предписанията на държавното управление.

Елизабет Втора бе принудена да анулира няколко събития тази година поради ковид, в това число и обичайното церемониално отбелязване на рождения й ден през април.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР