Снимка Pexels Трима германци, живеещи в Парагвай, са арестувани във

...
Снимка Pexels Трима германци, живеещи в Парагвай, са арестувани във
Коментари Харесай

Убиха жестоко археолог и 14-годишната му дъщеря заради цигулки Страдивариус

Снимка Pexels
Трима германци, живеещи в Парагвай, са задържани по отношение на убийството на археолог и неговата щерка тийнейджърка, заяви полицията в Асунсион.

Телата на 62-годишния Бернард декор Бредо и 14-годишната му щерка Лорина са открити с огнестрелни рани в дома им в Арегуа, който се намира в предградието на парагвайската столица, написа Българска телеграфна агенция.

Полицията заяви, че къщата е била ограбена и на всички места са открити петна от кръв.
" Германските жители Фолкер Гранас, 58 година, Ив Асриел Спартакус Щайнмец, 60 година, и Щефан Йорг Месинг Дарчингер, 51 година, са задържани като обвинени ", съобщи пред Агенция Франс Прес ръководителят на полицейските следствия Уго Гранс.

Фон Бредо е открит да лежи на маса с огнестрелна рана в задната част на главата и следи от изтезания. Дъщеря му е открита във ваната с огнестрелна рана в стомаха.

Главният прокурор Лорена Ледесма съобщи, че убийствата наподобява са свързани с кражба на цигулки Страдивариус, които могат да костват милиони.

" За да извършат закононарушение и такова брутално ликвидиране, би трябвало да е тъй като са познавали жертвите. Намерихме доста доказателства ", сподели Ледесма.

Освен че е работил като археолог, Bон Бредо е ремонтирал музикални принадлежности и е бил прочут в Европа като експерт-реставратор.

Ледесма сподели, че убийците са " търсили документи за достоверност " в дома на Фон Бредо, които са им били нужни, с цел да продадат цигулките.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР