Снимка: PexelsГЕРБ може да спечели изборите, а да не иска

...
Снимка: PexelsГЕРБ може да спечели изборите, а да не иска
Коментари Харесай

Политолог с прогноза: ГЕРБ може да спечели изборите, а да не иска да управлява

Снимка: Pexels

" ГЕРБ може да завоюва изборите, а да не желае да ръководи ". Това предвижда политологът от ТРЕНД Анастас Стефанов в " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS.

" Ако се получи по-фрагментиран парламент, съставянето на държавно управление ще бъде доста сложна задача, изключително както болшинството са декларирали, че не желаят да влизат в коалиция. ГЕРБ може да завоюва изборите, а да не желае да ръководи ", сподели той.

" При „ ИТН “ е доближат електорален таван от ноември месец. Тактиката на безмълвие не е несъмнено дали е сполучлива или не ", съобщи политологът.

Според него неналичието на налагането на нови сюжетни линии от „ Демократична България “ ги е предиздвикало да изгубят част от инерцията.

Стефанов разяснява, че разделянето в Патриотичната коалиция от дълго време се било случило, а  ВМРО има максимален късмет от тях да бъде парламентарно показана.

" Ако се получи по-фрагментиран парламент, съставянето на държавно управление ще бъде доста сложна задача, изключително както болшинството са декларирали, че не желаят да влизат в коалиция ", счита той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР