Снимка: ПетелВалежите в голяма част от страната продължавмат с пълна

...
Снимка: ПетелВалежите в голяма част от страната продължавмат с пълна
Коментари Харесай

Днес валежите продължават с пълна сила, алармират синоптиците

Снимка: Петел

Валежите в огромна част от страната продължавмат с цялостна мощ през днешния ден, сигнализират синоптиците.

След краткотрайно прекъсване, през днешния ден след обяд още веднъж ще завали, като до вечерта дъждът ще обхване цялата страна. По-значителни ще са в Родопите и Странджа. Минимални температури - от 0° до 5°, оптимални - от 4°-5° в северозападните региони до към 10° в източните.

В планините ще е облачно и мъгливо. След обяд ще стартират превалявания от дъжд, а над 1500 метра ще вали и сняг. Значителни ще са преваляванията в Родопите и масивите в Централна и Източна България. Ще духа най-вече сдържан вятър от юг. Максималната температура на 1200 метра ще е към 6°, на 2000 метра - към 1°.

В понеделник преваляванията ще продължат, на повече места и повече по количество ще са в Централна и Източна България. В северозападните региони и високите полета има, въпреки и дребна, възможност да превали и сняг. Във вторник облачността ще стартира да понижава. През идващите дни в равнинната част от страната ще бъде мъгливо и там ще остава по-студено. В планинските региони ще има повече слънце и ще бъде относително топло.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР