Снимка: ПетелСвекървата на майката от Якоруда твърди за нея, че

...
Снимка: ПетелСвекървата на майката от Якоруда твърди за нея, че
Коментари Харесай

Свекървата на майката от Якоруда твърди за нея, че е била 11-годишното си бебе, защото не искало да спи

Снимка: Петел

Свекървата на майката от Якоруда твърди за нея, че е била 11-годишното си бебе, тъй като не желало да спи. Детето е с леко зачервяване в региона на челото и съществуване на одраскване, заяви Апелативна прокуратура в Пловдив. Липсват други травматични увреждания по главата и тялото, написа Dnes.bg.

Сигналът за случая е подаден от 49-годишната свекърва, която сочи, че 25-годишната майка Р.С. от Якоруда е пребила момченцето в жилището, в който живее със синът й.

Според получената информация тя блъснала детето с плесници и го блъснала на леглото, тъй като не желало да спи.

Бебето се намира в положително общо положение след осъществен медицински обзор и публикуван амбулаторен лист за обективното му положение.

По случая е заведено досъдебно произвеждане за измъчване на малолетно лице, за което закононарушение се планува наказване " отнемане от независимост " до три години или " пробация ", както и " публично неодобрение ".

И сега по случая се правят дейни процесуално-следствени дейности. Уведомена е Агенция за протекция на детето като е извършен и мултидисциплинарен съвет. Разпоредено е да се направи обществен отчет по случая. Назначени са голям брой експертизи - съдебномедицинска, съдебнопсихиатрична и психическа, както и видеотехническа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР