Снимка: ПетелНавръх женския празвник - 8 март, ще започне изплащането

...
Снимка: ПетелНавръх женския празвник - 8 март, ще започне изплащането
Коментари Харесай

Изплащането на пенсиите започва на женския празник. Над 2 милиона души ще вземат по 50 лв. добавка

Снимка: Петел

Навръх женския празвник - 8 март, ще стартира изплащането на пенсиите за третия месец от годината. Освен постоянната сума, отнощо ще бъдат даден и еднократните спомагателни суми от 50 лв.. Последната дата, на която пенсиите ще се изплащат, е 22 март. Допълнителната сума от 50 лв. ще получат към 2,1 милиона пенсионери.

Тя ще се изплаща за следващ месец на всички пенсионери, без значение от размера на техните пенсии, напомнят от Национален осигурителен институт.

За изплащането на спомагателните суми за интервала януари-март 2021 година в Закона за бюджета на държавното публично обезпечаване за 2021 година са планувани общо 318 млн. лева

Изплащането на сумите посредством пощенските станции ще се прави съгласно направен график, който ще бъде авансово разгласен във всяка една от тях. Преводите на мартенските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат осъществени на 8 март 2021 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР