Снимка: ПетелКакто Петел вчера писа достъпът до трибуните на басейн

...
Снимка: ПетелКакто Петел вчера писа достъпът до трибуните на басейн
Коментари Харесай

Ето защо не допускат родителите до трибуните на басейн Приморски - разконцентрирали децата

Снимка: Петел

Както " Петел " през вчерашния ден писа достъпът до трибуните на басейн " Приморски ", който до скоро беше свободен, към този момент е стеснен даже и за родителите на трениращите деца. Причината се оказа, че треньорите смятат, че родителите разконцентрират децата. Ето какво написаха от община Варна във връзка със случая:

``
реклама

" Общинската спортна база, стопанисвана и ръководена от Оперативна програма „ Спорт – Варна “, дава отговор на стандартите на интернационалните федерации. ПК „ Приморски “, който е част от нея, е предопределен за осъществяване на спортна, спортна и подготвителна активност. При осъществяване на надпревари, без значение от какъв темперамент – срещи от спортния календар или другарски, сред локални клубове, достъпът до трибуните е свободен. 

По предложение на треньорите на спортните клубове, изразено и документално, при осъществяване на подготвителна активност наличието на родители наоколо до водната повърхност разконцентрира децата и не оказва помощ за ползотворната работа с тях. ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР