Снимка: ПетелДъждът преминава в сняг на някои места в страната.

...
Снимка: ПетелДъждът преминава в сняг на някои места в страната.
Коментари Харесай

Дъждът преминава в сняг на някои места в страната

Снимка: Петел

Дъждът минава в сняг на някои места в страната. Валежите ще стартират да стопират, най-късно в крайните североизточни региони. Там дъждът краткотрайно ще се примесва със сняг. Облачността над Югозападна България краткотрайно ще се раздра.

Максимални температури - сред 5° и 10°, по-ниски в северозападните райони; минимални температури - от 0° до 5°.

В планините ще е облачно, в масивите от Западна България ще вали сняг, в останалите региони - дъжд. След обяд в Рило-Родопската област преваляванията ще спрат и облачността краткотрайно ще се раздра. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е сдържан до мощен. Максимална температура на 1200 метра - към 3°, на 2000 метра - към минус 2°.

В сряда от юг-югозапад ще стартира транспорт на топъл въздух и през идващите дни до края на седмицата ще е относително топло, изключително в Източна България. Облачността над страната ще е по-често забележителна. Ще има и превалявания, най-вече от дъжд. Повишена възможност да са обилни по количество има в четвъртък и в събота.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР