снимка: ПетелВчера около 18:30 часа, на пътя Добрич – Варна

...
снимка: ПетелВчера около 18:30 часа, на пътя Добрич – Варна
Коментари Харесай

От полицията: Двама шофьори се преобърнаха на пътища във Варненско заради несъобразена скорост

снимка: " Петел "

Вчера към 18:30 часа, на пътя Добрич – Варна в одачката на «Фиат» на 25 година от с. Любен Каравелово, заради несъобразена с мократа настилка скорост, губи надзор над автомобила и се прекатурва в канавката. Това оповестиха от полицията във Варна. 

Вследствие на случая дамата получава травми, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. Час по-късно на пътя за Аладжа манастир лидерът на «Опел» на 25 година от Варна, заради несъобразена с скорост при нахлуване в завой, губи надзор над автомобила и се прекатурва вдясно от пътя. Вследствие на случая мъжът получава травми, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.
Пак през вчерашния ден, на пътя Варна - Добрич, водачка на «Мерцедес» на 21 година от с. Любен Каравелово, по време на придвижване, подхваща избавителна маневра, с цел да избегне конфликт с незнаен автомобил, и стопира внезапно. Вследствие на случая дамата получава травми, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР