снимка: ПетелВчера, около 07:55 часа, на ул. «Народни будители» във

...
снимка: ПетелВчера, около 07:55 часа, на ул. «Народни будители» във
Коментари Харесай

Неизвестен шофьор блъсна възрастна жена на тротоар във Варна и избяга

снимка: " Петел "

Вчера, към 07:55 часа, на ул. «Народни будители» във Варна, лидерът на незнайно все още превозво средство, заради несъобразена скорост, губи надзор над автомобила, излиза вдясно от пътното платно и блъска пешеходка, която се движи на тротоара. Това оповестиха от полицията в морския град.

Вследствие на случая дамата (45 г.) получава травма на глава, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. П-късно, към 11:40 часа, на ул. «Хан Кубрат» във Варна,  лидерът на «Опел» на 25 година от с. Гроздьово застига и блъска пешеходка, която се движи до бордюра на пътното платно. Вследствие на случая дамата (71 г.) получава фрактура на ляво стъпало и травма на глава, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
От ОД Министерство на вътрешните работи - Варна оповестиха също, че в понеделник, към 20:30 часа, на Автомагистрала «Хемус», след  Невша, лидерът на «Ауди» на 46 година от Варна заради несъобразена скорост губи надзор над автомобила, излиза отвън пътното платно и влиза в канавка. Вследствие на случая мъжът получава травми на глава и стомах, прегледан е и настанен за лекуване в болнично заведение, без заплаха за живота.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР