Снимка ПетелШумен идва в неделя във Варна, за да играе

...
Снимка ПетелШумен идва в неделя във Варна, за да играе
Коментари Харесай

Загоров: Шумен ще играе футбол срещу Спартак, няма да се окопава отзад

Снимка " Петел "

Шумен идва в неделя във Варна, с цел да играе хубав и открит футбол против Спартак. Няма да се окопаваме откъм гърба. При нас има въодушевление, защото организирахме добра подготовка и записахме положителни резултати в контролите.

Това сподели за " Петел " капитанът на шуменци Юлиан Загоров. Както е известно, срещата сред двата тима е първа за тях от пролетния полусезон и ще се играе на 28 февруари (неделя) от 14 часа на стадион " Спартак ". Варненци са на върха с 35 точки, а Шумен 2007 е пети с 28.

За мен постоянно е било прелестно да играя против Спартак, тъй като вардя хубави мемоари от престоя си там. Сега обаче мисля единствено за Шумен. Ние запазихме тима си, напусна ни единствено Румен Николов. Взехме и няколко попълнения. Целта ни през пролетта е да стартираме да печелим по-редовно точки и на чужд терен, откакто вкъщи имаме единствено победи. Другата ни цел е да приключим колкото се може по-нагоре в класирането, добави Загоров.

Засега не можем да си сложим високи цели, защото не сме реновирали базата си. За ремонта на градския стадион трябват 14 млн.лева. Държавата отпусна 3 млн.лева, само че те са замразени сега поради пандемията, сподели още Юлиан Загаров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР