снимка ПетелПолициятна задържа трима мъже от Варна – 54-годишен, осъждан,

...
снимка ПетелПолициятна задържа трима мъже от Варна – 54-годишен, осъждан,
Коментари Харесай

Полицията във Варна арестува трима за побой и грабеж в Аспарухово

снимка " Петел "

Полициятна задържа трима мъже от Варна – 54-годишен, осъждан, 48-годишен и 46-годишен за побой и обир осъществен през вчерашния ден рано сутринта на улица „ Розова котловина “ в кв. Аспарухово. Това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи.

Тримата нанесли побой и след това са лишили мобилен телефон и 200 лева от двама мъже, надлежно на 42 и 46 години. Лицата са арестувани за период до 24 ч., материалите по случая са докладвани на прокурор при районна прокуратура – Варна, при установяването им част от парите са открити и приложени към материалите по делото.

От полицията във Варна оповестиха също, че е арестуван 18-годишен юноша от Варна, който проникнал в апаратент на бул. „ Сливница “  и извършил кражба на тв приемник, микровълнова печка и пералня. Лицето е арестувано за период до 24 ч., по случая се води досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор при районна прокуратура – Варна. При установяването на лицето, движимостите предмет на действието са открити и приложени към материалите по делото.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР