Снимка: ПетелОрганизаторите на сегашните протести са си взели урок от

...
Снимка: ПетелОрганизаторите на сегашните протести са си взели урок от
Коментари Харесай

Димитър Ганев, Тренд: Организаторите на сегашните протести са си взели урок от протестите през 2013 година

Снимка: " Петел "

Организаторите на сегашните митинги са си взели урок от митингите на 2013 година. Днес е тест дали този нов модел на огромен митинг ще проработи. Това съобщи политологът Димитър Ганев от Изследователски център „ Тренд “ пред БНР.

„ Голямата вреда за ръководещите е нанесена през първия месец от митинга ", демонстрират данните на „ Тренд “. Новото социологическо изследване на центъра записва на практика паритет сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия, написа Novini.bg.

„ ГЕРБ на фотофиниша наподобява начело, само че поради статистическата неточност, която всяко изследване има, най-коректно е да приказваме за на практика паритет “, разяснява Димитър Ганев.

Потвърждава се и от други организации, че от ерозията на публичната поддръжка за ГЕРБ Българска социалистическа партия не печели, акцентира той. „ Българска социалистическа партия не се възприема като законна опция на това ръководство “, изтъкна  политологът.

" Голяма част от досегашните симпатизанти на ръководещите отиват в партията на негласуващите. Наблюдава се растеж при партии, които нямат парламентарно посланичество – партията на  и „ Демократична България “. „ Някак си гласоподавателят пропуща Българска социалистическа партия “, означи Ганев.

Чистата аритметика въз основата на сегашните данни сочи, че държавно управление с по-малко от три партии няма да може да бъде формирано, посочи той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР