Снимка ПетелМинималните температури ще са между 8° и 13°, по-високи

...
Снимка ПетелМинималните температури ще са между 8° и 13°, по-високи
Коментари Харесай

Температурите до 26° днес, слънцето пъди мъглите

Снимка " Петел "

Минималните температури ще са сред 8° и 13°, по-високи - по морския бряг, предвиждат от Национален институт по метеорология и хидрология за през днешния ден. Ясно, в множеството региони - безшумно време ще доминира през днешния ден с ниска облачност или мъгла сутринта тук-там в низините и котловините, съобщи Пик.

През деня ще е най-вече слънчево. До обeд мъглите ще се разсеят. Следобед облачността над Западна България ще се усили, а през нощта против вторник ще стартират превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максималните температури ще са сред 21° и 26°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Сутринта в обособени региони ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа сдържан югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха сред 21° и 24°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, като вечерта ще стартира да се усилва.Над планините ще доминира слънчево време.

Следобед облачността от запад ще се усили. Ще духа сдържан южен вятър, който вечерта ще се усили. По-топло, с оптималната температура на 1200 метра към 17°, на 2000 метра – към 10°.Във вторник облачността над страната ще бъде забележителна и на доста места ще има превалявания, преди обяд в Западна и Централна България, а до вечерта - и на изток; в югозападните региони ще са краткотрайно интензивни и обилни по количество. Ще се усили вятърът от юг-югоизток, а по-късно от северозапад ще прониква леден въздух и температурите ще стартират да се намаляват. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР