снимка ПетелКриминалисти от Главна дирекция Национална полиция и ОДМВР-Варна задържаха

...
снимка ПетелКриминалисти от Главна дирекция Национална полиция и ОДМВР-Варна задържаха
Коментари Харесай

Заловиха двама варненци от банда, която задигнала 38 кг злато и скъпоценности в Белгия

снимка " Петел "

Криминалисти от Главна дирекция Национална полиция и ОДМВР-Варна задържаха двама варненци, търсени за присъединяване в тайфа, която откраднала 38 кг златни кюлчета и други скъпоценни предмети в Белгия. Двамата се укривали в къща в селищно образувание Траката, оповестиха от полицията във Варна.

Операцията е извършена през вчерашния ден. Единият от оповестените за интернационално търсене с  Европейска заповед за арест от съд в Белгия бил арестуван на място. Вторият мъж опитал да избяга, само че след малко гонене също бил задържан.

По данни на белгийските управляващи на 19.10.2020 година, двамата варненци - на 46 и 55 години в съучастничество с още трима българи са направили въоръжен обир - от вкъщи на белгийски жител са отмъкнали Тримата от групата са арестувани в края на месец март  надлежно на територията на Сливен и Несебър, а третият - на Кралство Испания.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР