Снимка ПетелКоренно различен Спартак в двете полувремена видяхме срещу Дунав

...
Снимка ПетелКоренно различен Спартак в двете полувремена видяхме срещу Дунав
Коментари Харесай

Васил Петров: Искам Спартак да играе така, както срещу Дунав след почивката

Снимка " Петел "

Коренно друг Спартак в двете полувремена видяхме против Дунав през днешния ден. В последна сметка водачът на Североизток взе дежурните си трите точки с прелестен футбол след почивката.

Пред „ Петел “ треньорът на спартаклии Васил Петров изрази удовлетворение от осмата поредна победа и изясни за какво неговите подопечни са посочили две лица.

Ето какво сподели Васил Петров:

„ Излязохме отпуснати, не бяхме съсредоточени. Сякаш мислехме, че русенци сами ще се бият. Искам да поздравя Дунав, че играха футбол, бяха стимулирани, надъхани. През първото полувреме не ни се получаваше това, което желаеме -  да сме нападателни, изобретателни и да нападаме, това, което постоянно желая.

След корекциите на почивката нещата си пристигнаха на мястото. През второто полувреме наложихме цялостен игрови превес, създадохме доста положения, разумно направихме цялостен поврат, можехме да осъществяваме и още голове.

Казах на момчетата, че монетата има две страни. През първотго полувреме видяхме едната й страна, а през второто – другата, която бе по-привлекателна за нас.

Радвам се също, че промените още веднъж оправдаха доверието. Йоан и Анте вкараха головете за обрата, Мирослав също се включи мощно и можеше да означи. Това желая от тези, които влизат по-късно – да подвигат равнището ни и да накланят везните в наша изгода, а не да са посредствени.

За дузпата не бях определил Йоан да я извърши, само че на терена те са се разбрали. Радвам се, че той пое отговорност и съумя.

Освен всичко друго, проявихме и темперамент, защото някои момчета бяха неразположени през седмицата. Болните Вили Боев и Иван отпаднаха, заболели бяха също Мартин, Янаки и Янчо, само че стиснаха зъби и играха.

Кристиан бе на високо равнище като десен бек, използвах го там, защото двата ни леви бека липсваха. Той беше в допълнение стимулиран, защото се изправи против родния си клуб. Добре е, че е повсеместен и е потребен и на други постове.

Съжалявам, че Мехмед Сабри не можа да вкара гол, защото това щеше да увеличи самочувствието му, само че имам вяра, че ще бележи отсега нататък. Спокоен съм за него.

Дали Спартак ще израства, в случай че играе допълнително мачове, като днешния? Вижте, през днешния ден ни поведоха, трябваше да реагираме и да обръщаме резултата, за разлика от предните срещи. Това от една страна е добре, с цел да забележим на какво равнище се намираме и каква е реакцията ни в хода на мачове напрегнат.

Искам Спартак да играе по този начин, както през второто полувреме против Дунав. Към това се стремим, за това работим. “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР