Снимка: ПетелИзключително неприятен инцидент е станал в столичния квартал Манастирски

...
Снимка: ПетелИзключително неприятен инцидент е станал в столичния квартал Манастирски
Коментари Харесай

Стрелба от упор по бездомно куче в София

Снимка: " Петел "

Изключително противен случай е станал в столичния квартал " Манастирски вливади ". Неизвестен е стрелял от упор по бездомно куче. Това се случило покрай междублокова детска площадка, а четириногото е във ветеринарна клиника в сериозно положение.

Стефан Лазаров открива простреляното куче в локва кръв и в безпомощно положение, оповестява Българска национална телевизия.

" В началото си помислих, че кучето е блъснато от кола, тъй като изглеждаше зле. На идващия ден обаче разбрахме, че то не е блъснато, а по него е стреляно няколко пъти ", описа той.

" Предполага се, че оръжието е пушка. На рентгена се виждат самите сачми. Седем пъти е простреляно кучето ", изясни Ясмина Янева.

Младежите занасят раненото животно във ветеринарна клиника, където незабавно му преливат кръв.

" Аз изобщо не се замислих. Веднага отидохме с моето куче, взеха кръв от него, с цел да могат да прелеят на потърпевшото. Аз съм доброволец към 2 организации за избавяне на кучета и това е ежедневие. Затова мощно се надявам зоополицията и другата полиция да си спомагат и да схванат кой е стрелецът ", разяснява Стефан Димитров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР