Снимка: ПетелАз съм един от многото, за който Симеон Варчев

...
Снимка: ПетелАз съм един от многото, за който Симеон Варчев
Коментари Харесай

Георги Глушков: Симеон Варчев беше нещо специално за мен

Снимка: " Петел "

Аз съм един от многото, за който Симеон Варчев е бил нещо особено. На младите им даваше криле. Тези, които го уважаваха и се учеха от него, получиха доста. Но също и тези, които не го признаваха, той ги направи по-добри. Те бяха негова конкуренция, желаеха да са като него, неумишлено.

Това сподели президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков на поклонението пред тленните остатъци на Симеон Варчев.

Всички хора, до които се е докоснал Симеон Варчев, ги е направил по-добри, по един или по различен метод, в техния път в живота, собено баскетболния път. Аз бях миропомазан да ми бъде първият и последният треньор. Както ми е бил приятел и съподвижник, с него съм споделял всички мои тъги, паники и наслади. Много ми е мъчително, че си отиде толкоз рано, само че виждам, че доста хора изпитват горест и си спомнят за хубавите моменти, и за това, което той им е дал. Симеон Варчев остави огромна и светла следа в нашия баскетбол. Нека да почива в мир, добави Георги Глушков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР