Снимка: Петел, архивЗадържан е син на общински съветник от ГЕРБ

...
Снимка: Петел, архивЗадържан е син на общински съветник от ГЕРБ
Коментари Харесай

Нова ТВ: Задържан е син на общински съветник от ГЕРБ за обира в Дупница

Снимка: Петел, списък

Задържан е наследник на общински консултант от ГЕРБ за обира в Дупница, оповестява " Нова телевизия ". Припомняме, че мъж с револвер през днешния ден нахлу в банков клон измежду бял ден и съумя да отнесе дребна сума пари. Той е стрелял, откакто служителка съумяла да го заключи, до момента в който се е намирал в паричния салон.

По информация на NOVA арестуваният e 40-годишен някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи. Напуснал е системата преди към година. Син е на общински консултант от ГЕРБ. 

Преди да избере къде тъкмо да работи, мъжът е обиколил няколко банки в центъра на Дупница. Попаднал в клон, в който няма въоръжена защита и щом забелязал това, извадил револвер.

„ Успял да влезе в помещението, където е касата, като е блъснал и блъснал служителката. Тя обаче го е заключила в касата и той по-късно употребявал оръжие, с цел да напусне помещението ”, изясни Анета Стоева от Районната прокуратура.

Мъжът е избягал от банката, минавайки около детска площадка и се отправил към градската градина.

„ Подгонили са го някакви момчета. След това са пристигнали и служители на реда ”, сподели Росен Димитров, управител на охранителната компания.

Мъжът е арестуван 2 часа след обира в поляна край един от кварталите в Дупница. А от полицията подчертаха смелостта на служителката, заключила мъжа при касата.

„ Изключително смела постъпка. Поздравявам я, справила се е добре със обстановката ”, сподели Михаил Джаджаров от РПУ – Дупница.

Задържаният е на 40 години. Все още не е ясно дали е криминалнопроявен. Засега ще остане в ареста за 24 часа.

Очаква се на следващия ден прокуратурата да му повдигне обвиняване. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР