Снимка: Петел, архивТежка катастрофа със загинал стана в района на

...
Снимка: Петел, архивТежка катастрофа със загинал стана в района на
Коментари Харесай

17-годишен загина в катастрофа, негов връстник е в болница

Снимка: Петел, списък

Тежка злополука със умрял стана в региона на ЖП гарата в Панагюрище, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи. Друг юноша е тежко ранен.

Сигнал за случилото се бил подаден рано тази заран към 05:00 часа в дежурната на РУ-Панагюрище. Незабавно към мястото са ориентирани екипи на пътна полиция, аварийно-спасителен автомобил на пожарната и кола за спешна помощ на „ Спешна помощ “.

Пристигайки служителите на реда открили, че в региона на жп-гарата в Панагюрище е самокатастрофирал лек автомобил „ Ауди “. По първичните данни лидерът е бил 17-годишен юноша от Панагюрище, който движейки се с несъобразена скорост е изгубил ръководството над колата. Тя е напуснала пътното платно и се преобърнала настрана от пътя по таван. В резултат на това е умрял возещият се до лидера негов 17-годишен съгражданин.

Шофьорът е превозен от екип на „ Спешна помощ “ в МБАЛ „ Унихоспитал “-Панагюрище, където е настанен в доста тежко положение. На мястото е осъществен оглед от дежурна група на полицейското ръководство в средногорския град. Установено е, че леката кола е благосъстоятелност на 20-годишен мъж от панагюрското село Оборище. Изясняват се аргументите довели до тежката злополука. Тялото на умрялото момче е превозено за аутопсия в поделение по правосъдна медицина в МБАЛ-Пазарджик.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР