Снимка: Петел, архивРазпра между непълнолетни в Пещера завърши неприятно, съобщават

...
Снимка: Петел, архивРазпра между непълнолетни в Пещера завърши неприятно, съобщават
Коментари Харесай

Разпра между две момчета в Пещера, 14-годишен е в болница с прободна рана

Снимка: Петел, списък

Разпра сред малолетни в Пещера приключи неприятно, оповестяват от полицията. 14-годишно момче е в болница в Пазарджик, откакто е било наръгано с джобно ножче от собствен другар.

Случката е от вторник вечерта и се е разиграла в Пещера. По данни на полицията, двамата тийнеджъри са се познавали, били от един квартал. Какво е предизвикало проявата на експанзия на този стадий не е ясно, оповестява " Нова телевизия ".

Пострадалото момче е признато за лекуване в болничното заведение в Пазарджик, а причинителят е арестуван. С него работи чиновник от Детска педагогическа стая. За случая е известена и прокуратурата.

„ По първични данни, сред него и друго 16-годшно момче е имало някаква свада. Тя не е от въпросната вечер, а преди този момент с предистория, само че очевидно във въпросната вечер пристрастеностите са избуяли повече, при което 16-годишният  младеж вади джобно ножче и е пробол своя 14-годишен конкурент. В резултат на това детето е било превозено в началото в болничното заведение в Пещера, а по-късно в многопрофилната болница в Пазарджик. Задържали са причинителя в Пещера ”, сподели Мирослав Стоянов - представител на ОД на Министерство на вътрешните работи – Пазарджик.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР