Снимка Петел архивПротестиращи в България призовават правителството да подаде оставка

...
Снимка Петел архивПротестиращи в България призовават правителството да подаде оставка
Коментари Харесай

ФАЦ: Разочарованието от корупцията и непотизма в България е голямо

Снимка " Петел " списък

Протестиращи в България приканват държавното управление да подаде оставка от седмици. Разочарованието от корупция и непотизъм е огромно. Но министър председателят Борисов отхвърля да се отдръпна - и гледа към изборите през 2021 година Това твърди в своя публикация „ Франкфуртер Алгемайне Цайтунг “, оповестява БГНЕС.

„ Нарастващ яд, неразбираеми вероятности: Ето по какъв начин би могло да се опише протестното придвижване в България, което провокира вниманието на интернационалната преса към този момент от три седмици “, се споделя в публикацията.

Демонстрантите сковаха трафика в елементи от центъра на София и се заричат да продължат, до момента в който техният апел за нови избори не бъде изпълнен. Участниците са разнообразна комбинация от държавни съперници от съвсем всеки цвят.

Има последователи на опозиционната „ Българска социалистическа партия “, която обаче не може да се надява да извлече дивиденти от митингите. Мнозинството от стачкуващите са с съмнение към някогашната ръководеща партия най-малко толкоз, колкото към консервативно-националистическата държавна коалиция на премиера Бойко Борисов.

Сред стачкуващите са и екоактивисти, и проруски български националисти, написа немският вестник.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР