Снимка: Петел, архивПолицията работи по над 30 сигнала за изборни

...
Снимка: Петел, архивПолицията работи по над 30 сигнала за изборни
Коментари Харесай

Полицията работи по над 30 сигнала за изборни нарушения в Пловдив

Снимка: Петел, списък

Полицията работи по над 30 сигнала за изборни нарушавания в Пловдив. Те са подадени от жители, ДАНС и от работа Борба с проведената престъпност. Това е станало ясно на днешната среща на регионалния шеф Ангел Стоев с началника на ОДМВР-Пловдив и шефовете на районните ръководства в града.

Най-много сигнали са подавани от Асеновград, Карлово и пловдивския квартал Столипиново, прецизират от пресслужбата на регионалната администрация. Образувани са били две досъдебни производства, касаещи схеми за пазаруване на гласове. Всички преписки по сигнали се обработвали в границите на 48 часа.

Работело се интензивно по попречване на корпоративен избор, обясни шефът на полицията старши комисар Тодоров. Още преди няколко дни Икономическа полиция е изискала от управлението на общинското дружество " Чистота " данните на всички чиновници в звеното, изясни за Българска национална телевизия шефът на компанията Димитър Георгиев. Той обясни, че всеки ден по няколко негови чиновници се викат за рутинни беседи в постройката на Икономическа полиция за предварителна защита на изборни нарушавания.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР