Снимка: Петел, архивКандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов си

...
Снимка: Петел, архивКандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов си
Коментари Харесай

Бербатов иска Конгрес на БФС на 21 септември

Снимка: Петел, списък

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов си е сложил за цел Извънреден конгрес на БФС да се организира на 21 септември, оповестява NOVA.

Бербатов продължи обиколката из страната със среща с към 50 представители на клубове от Югозапада на стадион " Христо Ботев " в Благоевград. Според него конгрес би трябвало да се организира най-късно през есента, тъй като в случай че бъде оставен за зимата това може да докара до непрекъснатото му отсрочване във времето.
За да бъде призован Извънреден конгрес са нужни подписите на 1/3 от клубовете, като екипът на Бербатов към този момент работи за събирането им. 

" Промяната е тук и би трябвало да се случи. Показвам аз и моят екип уважението, което е изцяло обикновено, към тимовете, идвайки персонално. Те знаците са тук. В последна сметка смяната е неизбежна. Човек би трябвало да има някакъв морал, героизъм. Когато виждаш, че нещата не стават, в действителност не стават, в един миг би трябвало да вдигнеш ръката, да признаеш, да се извиниш, мъже сме всички и да дадеш път на другите. В последна сметка, прав си, власт не се дава, властта се взима. Затова ние ще създадем по този начин, че да я вземем по естествения, правилен и законов път, с цел да донесем тази смяна ", разяснява Бербатов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР