Снимка: Петел, архивДнес ще преобладава слънчево време, с по-значителни временни

...
Снимка: Петел, архивДнес ще преобладава слънчево време, с по-значителни временни
Коментари Харесай

Екстремално висок риск от пожари в почти цялата страна днес

Снимка: Петел, списък

Днес ще доминира слънчево време, с по-значителни краткотрайни нараствания на облачността над Южна България, само че единствено на обособени места, основно в планините ще превали. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще останат без основна смяна и ще са сред 27° и 32°, в София – към 27°, оповестява Българска национална телевизия.

Заради високите за сезона температури, вятъра и сухото време и през днешния ден рискът от пожари в доста региони в съвсем цялата страна е екстремално висок.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от североизток.

Максималните температури ще са сред 26° и 28°. Температурата на морската вода е 25°-27°. Вълнението на морето на север ще е 3 бала, на юг - до 4 бала.

В планините ще доминира слънчево време. По-значителни нараствания на облачността ще има в масивите в Южна България, само че единствено на обособени места едва ще превали.

Температурите в курортите ще се намалят и ще са ще са сред 15 и 26 градуса. Ще бъде прохладно, с сдържан до мощен вятър от североизток.

Във вторник и сряда ще доминира слънчево време, само че в четвъртък облачността от запад ще се усили. В петък има възможност и за превалявания. Очаква се и захлаждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР