Снимка: Петел, архивДепутатите се събират днес за първи път ден

...
Снимка: Петел, архивДепутатите се събират днес за първи път ден
Коментари Харесай

Депутатите се събират днес за първи път

Снимка: Петел, списък

Депутатите се събират през днешния ден за първи път ден преди новият парламент да стартира работа- Парламентарните групи се събират, с цел да обсъдят кандидатурите си за ръководител на Народното събрание.

От " ИТН " не потвърдиха, че още веднъж ще предложат Ива Митева.

ГЕРБ е допустимо да не посочат собствен претендент, а от Българска социалистическа партия направиха поръчка, че са подготвени да създадат предложение кой да оглави 46-ото Народно заседание.

Демократична България ще обсъдят занапред кого да поддържат. " Изправи се! Мутри вън! " стана ясно, че са подготвени да поддържат Ива Митева, а Татяна Дончева е тяхната номинация за заместник-председател.

Движение за права и свободи към този момент не загатват име на претендента си за представител на управлението на новото национално заседание. Вече стана ясно, че 46-ият парламент ще продължи да работи в остарялата постройка.

Само ГЕРБ упорстват депутатите да се реалокират в ремонтираната зала на някогашния партиен дом.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР