снимка Петел45-годишен мъж от Варна бе признат за виновен от

...
снимка Петел45-годишен мъж от Варна бе признат за виновен от
Коментари Харесай

Хулиган разби с ярост колата на жена в задръстване, осъдиха го след година

снимка " Петел "

45-годишен мъж от Варна бе приет за отговорен от Районния съд в града по две повдигнати по отношение на него обвинявания - в осъществяване на хулигански дейности при ръководство на автомобил, както и в незаконно разваляне на непозната движима движимост.  Деянията са осъществени към обяд на 14 септември предходната година, при придвижване в региона на бул. „ Левски “.

По това време трафикът бил претрупан, а подсъдимият, в изчакване на опция да се включи в придвижването по булеварда, спрял зад ръководено от жена транспортно средство. Изнервен от  забавянето, той почнал да подава звукови сигнали с клаксон, последвал другата кола, като при изравняването си с нея през прозореца почнал да насочва обидни реплики, да ръкомаха и да псува лидерката и нейната спътница. Потърпевшата, обезпокоена от обстановката, се  отклонила и спряла в пресечка, само че след нея дошъл подсъдимият, който блъснал и счупил задното панорамно стъкло и заден стоп на колата й.
Нанесените материални вреди след това са възобновени. 45-годишният мъж е с чисто правосъдно минало. За всяко от действията му бяха наложени обособени санкции, като той следва да търпи най-тежкото от тях -6 месеца отнемане от независимост, изтърпяването на което се отсрочва с изпитателен период от 3 години.  Съдът причисли към по този начин избраното общо наказване и наказването отнемане от право да ръководи МПС за период от шест месеца.
Присъдата на Районен съд – Варна предстои на обжалване в 15-дневен период.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР