снимка Петел40-годишен мъж от Варна е с двустранно счупване на

...
снимка Петел40-годишен мъж от Варна е с двустранно счупване на
Коментари Харесай

Полицията във Варна арестува трима души за два отделни побоя

снимка " Петел "

40-годишен мъж от Варна е с двустранно строшаване на долна челюст откакто 35-годишен мъж от Девня му нанесе побой, това оповестиха от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи – Варна. До багра се стигнало след спор, зародил сред двамата към 5 часа във вторник в ж.к. „ Младост “ в морския град.

Извършителят на действието е открит и арестуван за период до 24 ч., казусът е докладван на прокурор от районна прокуратура – Варна, формирано е досъдебно произвеждане в границите на което се обясняват събитията към случая.

32-годишен мъж и 20-годишен мъж и двамата от Варна, известни на Министерство на вътрешните работи, са открити като причинители на побой над 53-годишен мъж от Варна. Вследствие на побоя на пострадалия е нанесена междинна телесна щета – счупени зъби. Деянието е осъществено в понеделник към 22:00 ч., на улица в региона на лятно кино „ Тракия, “ където, по първична информация, под въздействието на алкохол, лицата се скарали, а по-късно се сбили. Случаят е докладван на прокурор при районна прокуратура – Варна, формирано е досъдебно произвеждане в границите на което се обясняват събитията към случая, причинителите са арестувани за период до 24 ч.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР