Снимка ПекселсУжасен случай на насилие в Испания, извършено от българин.За

...
Снимка ПекселсУжасен случай на насилие в Испания, извършено от българин.За
Коментари Харесай

Българин насили любовника на жена си и го записа с телефон

Снимка Пекселс

Ужасен случай на принуждение в Испания, осъществено от българин.

За да е цялостно унижението, всичко се записва с телефони на клипчета и се праща на приятелите му и жертвата

Българин насили любовника на приятелката си в Испания, оповестява испанското издание " Ла Вердад ".

Бруталната история бистрят проверяващите в Испания, а всички настоящи лица са българи. Въпреки подадения сигнал от пострадалия следствието се оказва много мъчно, тъй като Хубавата Елена, поради която любовникът ѝ изтърпява невиждани унижения, сменя показанията си и го натопява, че той я е отвлякъл, съобщи България през днешния ден.

Момичето живеело с гаджето си в град Молина де Сегура, покрай Мурсия. Решава да пътува до България, с цел да види околните си. Сбогува се с обичания и хваща рейса за Аликанте, откъдето възнамерявала на идващия ден да вземе рейс до София. Гаджето на българката обаче не бил наясно, че дамата на сърцето му има и скришен любовник, също бежанец от България и техен общ другар. Последният, когато схваща, че момичето ще пътува до Аликанте, взема решение да употребява шанса, скача в колата си и се впуска да догонва рейса с обичаната в него. Чуват се по телефона и в Аликанте наемат стая за през нощта, която прекарват в едно легло. Междувременно обаче рогоносецът усеща, че става нещо, откакто от общи познати схваща, че с изключение на обичаната му още един човек е потеглил към Аликанте. Набързо събира четирима приятели и потеглят в същата посока.

Измаменият притиска по телефона гаджето си да му каже къде е отседнала и с приятелите нахлуват в стаята. Принуждават любовчията да подкара личната си кола и да ги закара в апартамент, който наемат. Там безусловно го смазват от пердах за първи път. След това запушват устата на полумъртвия мъж, завързват му ръцете зад тила и хвърлят вързопа в багажника на личната му кола. Потеглят назад към Молина де Сегура.  Когато бабаитите се уморяват да ритат и удрят, още веднъж транспортират жертвата, този път в жилището на различен от групата. Пак смазват отвлечения от пердах и този път гаджето на момичето го изнасилва. И останалите се гаврят с него по различен метод.

Цялата история в 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР